Vandre- og yoga retreat i det norske højfjeld

1.- 4. september 2022, Nøsen Yoga og Fjell hotel, Røn i Norge 

Bjerglandskaberne rundt om Nøsen Yoga- vandrehjem inviterer til at mærke naturen og fordybe sig i åndedræt og nærvær. På dette retreat sætter vi fokus på daglig yoga, meditation og vandring, til tider i stilhed. Vi skaber et rum med plads til fordybelse, afspænding og bevægelse. 

Vi bor på Nøsen Yoga og Fjellhotel, som er et smukt, historisk vandrehjem midt ude i fjeldene ved Hemsedal med vidunderlige udsigter over sø og bjerge. Der er mulighed for dejlige enkeltværelser eller flersengsrum.

Du får mulighed for at finde ind i kroppen og finde afspænding gennem blid Hatha, Flow og Restorativ yoga og daglig meditation.  Vi undersøger hvordan vi kan møde tanker, følelser og skavanker med mildhed og medfølelse. På vandreturene bevæger vi os igennem de smukkeste fjelde, hvor septembers tyttebær og blåbær titter frem mellem de rå klippestykker.

Se program og tilmeld dig på Nøsen Fjell hotels hjemmeside.

Dine undervisere:

Katrine Fogsgaard, vandre coach og psykoterapeut, Danmark

Bjergture har været Katrines store passion i 25 år, og hun har vandret ad smukke stier i Pakistan, Rumænien, Nepal og mange andre steder. De nordiske fjelde har en særlig plads i hendes hjerte og de fleste af hendes rejser er i de seneste år gået til Norge. Ud over at være vandre-entusiast arbejder Katrine som psykoterapeut med fokus på krop og sind. Hun har en interesse for naturterapi og er inspireret af naturens betydning for menneskelig glæde, forbundethed, styrke og ro.

Pauline Lindskov, Yogalærer og Cand.Comm, Danmark

Pauline har igennem de sidste 25 år praktiseret dans, Body SDS-træning, yoga, meditation og vandring, i en undersøgelse af bevægelsens og stilhedens styrkende og forbindende kraft. Uddannet Hatha yoga lærer og inspireret af Vinyasa og flow, arbejder Pauline med at fordybe arbejdet med grounding, kontemplation og venlighed. Den norske natur har været en del af Paulines liv siden barndommen og har altid betydet meget for hende. At bringe yoga og de norske fjelde sammen på dette retreat er en gammel drøm, der går i opfyldelse.